Beschrijving

Androgel kopen dosering

Dosering en toediening voor AndroGel 1% verschilt van Androgel kopen 1,62%. Raadpleeg voor dosering en toediening van AndroGel 1,62% de volledige voorschrijfinformatie. (2)

Voordat u AndroGel 1% start, moet u de diagnose hypogonadisme bevestigen door ervoor te zorgen dat de serumtestosteronconcentraties ’s morgens op ten minste twee afzonderlijke dagen zijn gemeten en dat deze serumtestosteronconcentraties onder het normale bereik liggen.

2.1 Dosering en dosisaanpassing van Androgel kopen

De aanbevolen startdosering van AndroGel 1% is 50 mg testosteron (twee pakjes van 25 mg of een pakje van 50 mg), eenmaal daags topisch aangebracht in de ochtend op de schouders en bovenarmen en/of buik (bij voorkeur elke dag op hetzelfde tijdstip). dag).

Dosisaanpassing

Om een ​​juiste dosering te garanderen, moeten de serumtestosteronconcentraties met tussenpozen worden gemeten. Als de serumtestosteronconcentratie onder het normale bereik ligt, kan de dagelijkse dosis Androgel kopen 1% worden verhoogd van 50 mg naar 75 mg en van 75 mg naar 100 mg voor volwassen mannen, volgens de instructies van de arts. Als de serumtestosteronconcentratie het normale bereik overschrijdt, kan de dagelijkse dosis AndroGel 1% worden verlaagd. Als de serumtestosteronconcentratie consequent het normale bereik overschrijdt bij een dagelijkse dosis van 50 mg, moet de behandeling met AndroGel 1% worden stopgezet. Bovendien moeten de serumtestosteronconcentraties periodiek worden beoordeeld.

De toedieningsplaats en dosis Androgel kopen 1% zijn niet uitwisselbaar met andere actuele testosteronproducten.

2.2 Instructies voor toediening Androgel kopen

AndroGel 1% moet worden aangebracht op een schone, droge, gezonde, intacte huid van de rechter- en linkerbovenarmen/schouders en/of de rechter- en linkerbuik. Het toepassingsgebied moet worden beperkt tot het gebied dat wordt bedekt door het T-shirt met korte mouwen van de patiënt. Breng Androgel kopen 1% niet aan op enig ander deel van het lichaam, inclusief de geslachtsdelen, borst, oksels (oksels), knieën of rug. AndroGel 1% moet gelijkmatig worden verdeeld tussen de rechter en linker bovenarmen/schouders of beide zijden van de buik.

Na het aanbrengen van de gel moet de aanbrengplaats voor het aankleden drogen. Handen moeten na het aanbrengen grondig worden gewassen met water en zeep. Vermijd vuur, vlammen of roken totdat de gel is opgedroogd, aangezien producten op alcoholbasis, waaronder AndroGel 1%, ontvlambaar zijn.

De patiënt moet worden geadviseerd om te zwemmen of te douchen gedurende ten minste 5 uur na het aanbrengen van AndroGel 1%.

Pakketten van Androgel kopen

De volledige inhoud moet in de handpalm worden geperst en onmiddellijk op de toedieningsplaatsen worden aangebracht. Als alternatief kunnen patiënten een deel van de gel uit de verpakking in de handpalm knijpen en op de toedieningsplaatsen aanbrengen. Herhaal totdat de volledige inhoud is aangebracht.

Strikte naleving van de volgende voorzorgsmaatregelen wordt geadviseerd om de kans op secundaire blootstelling aan testosteron van met AndroGel 1% behandelde huid te minimaliseren:

  • Kinderen en vrouwen moeten contact vermijden met ongewassen of ongeklede toedieningsplaats(en) van mannen die AndroGel 1% gebruiken.
  • Patiënten moeten onmiddellijk na het aanbrengen van Androgel kopen 1% hun handen wassen met water en zeep.
  • Patiënten moeten de toedieningsplaats(en) bedekken met kleding (bijv. een T-shirt) nadat de gel is opgedroogd.
  • Voorafgaand aan een situatie waarin direct huid-op-huidcontact wordt verwacht, moeten patiënten de toedieningsplaats grondig wassen met water en zeep om eventuele testosteronresten te verwijderen.
  • In het geval dat de ongewassen of onbeklede huid waarop AndroGel 1% is aangebracht in direct contact komt met de huid van een andere persoon, moet het algemene contactgebied van de andere persoon zo snel mogelijk worden gewassen met water en zeep.

Morfine Injecteren 10 mg/1 ml Kopen, Authentiek STILNOX 10MG KOPEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Androgel kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *