(LSD) Lysergic Diethylamide | 1p lsd

198.00286.00

  • Op voorraad
  •  € 198 – € 286
Wissen

Beschrijving

Koop Lysergic Diethylamide (LSD) online

Aanvankelijk gesynthetiseerd in 1938, is de 1p LSD lsd methode (lysergisch diethylamidezuur) een krachtig
hallucinogeen. Het is gemaakt van lyserginezuur dat wordt gesynthetiseerd in moederkoren en wordt aangetroffen in rogge en andere
granen. De doses zijn meestal zo krachtig op het gebied van microgram (mcg). Deze effecten kunnen zijn
aanmoedigend, plezierig en veranderend, vaak a genoemd of ze kunnen tot een slechte leiden
reis. & quot; een onaangename en soms angstaanjagende ervaring.
Sommige mensen inhaleren 1p LSD methode (snuiven) in een neus of spuiten het in een ader. De hoeveelheid 1p LSD methode dat
wordt in welke vorm dan ook geconsumeerd is onvoorspelbaar.LSD

Therapie voor LSD-gebruik

Zodra er een beslissing is genomen om een ​​behandeling te krijgen, zijn er verschillende stappen die moeten worden genomen.
Praat met een arts om u te helpen betrouwbare hulpbronnen te vinden en uw voortgang te volgen.
Gesprekstherapie en groepstherapie kunnen u helpen uw gedrag te leren kennen en te begrijpen waarom u LSD blijft gebruiken.
Houd uw afspraken vast en volg het behandelplan van uw zorgverleners. In uw
een behandelplan, overweeg dan om familie of vrienden van vertrouwen op te nemen.
Zorg voor uzelf: oefen, eet goed en beheer uw stressniveau. Omring jezelf met behulpzame mensen.
Het gebruik van medicijnen zoals angst, depressie of schizofrenie kan nodig zijn
aanvullende medische behandeling om symptomen te behandelen.
Werk aan het vinden van nieuwe interesses en hobby’s waardoor u geen medicatie krijgt. Grijp de kans voor vrijwilligers.
Probeer elke dag, ook al zijn het voormalige vrienden, weg te blijven van mensen die drugs misbruiken.

Medisch gebruik

LSD heeft op dit moment geen geautoriseerde medische toepassingen. Volgens een meta-analyse is een enkele dosis effectief om het alcoholgebruik te verminderen.
LSD werd ook bestudeerd met positieve voorlopige resultaten voor depressie, angst en drugsverslaving.

Waar Lysergic Diethylamide online kopen?

U kunt Lysergic Diethylamide online kopen voor verkoop, en u kunt Lysergic Diethylamide online kopen voor persoonlijk gebruik. U kunt Lysergic Diethylamide online kopen zonder arts en recept.

Effecten van LSD-gebruik

LSD is een geestverruimende drug. Er wordt gedacht dat LSD zijn karakteristieke hallucinogene effecten veroorzaakt door interactie met de serotoninereceptoren in de hersenen. Serotonine is een neurotransmitter die helpt om je gedrag en stemming onder controle te houden, je zintuigen te beheersen en je gedachten te matigen.

De fysieke effecten van LSD zijn van persoon tot persoon onvoorspelbaar. Gewoonlijk worden de eerste effecten van het geneesmiddel bij orale inname 30 tot 45 minuten na inname gevoeld, met een piek van 2 tot 4 uur en kunnen 12 uur of langer aanhouden. Gebruik via de intraveneuze (IV) route zal een veel snellere actie opleveren, meestal binnen 10 minuten. Effecten zijn onder meer:

hallucinaties
vervormde visuele waarneming van vormen, kleuren
veranderde geluiden
angst en depressie
flashbacks (een terugkeer van de ‘reis’-ervaring) dagen of maanden later
snelle hartslag, verhoogde lichaamstemperatuur en hoge bloeddruk
verwijde pupillen

Er kunnen extreme stemmingswisselingen optreden. Als het medicijn in voldoende grote doses wordt ingenomen, veroorzaakt het wanen en visuele hallucinaties. Overdosering kan leiden tot ernstige psychose. De dood is vaak te wijten aan een directe verwonding onder invloed van LSD; er is geen dodelijke dosis LSD bekend.

De fysieke effecten kunnen ook misselijkheid, verlies van eetlust, verhoogde bloedsuikerspiegel, slaapproblemen, droge mond, tremoren en toevallen omvatten.LSD

De gebruiker kan ook een verminderde diepte- en tijdperceptie ervaren, met een vervormde perceptie van de grootte en vorm van objecten, bewegingen, kleur, geluid, aanraking en hun eigen lichaamsbeeld. Sensaties lijken misschien “over te steken”, waardoor het gevoel wordt kleuren te horen en geluiden te zien. Deze veranderingen kunnen beangstigend zijn en paniek veroorzaken. Sommige LSD-gebruikers ervaren ook ernstige, angstaanjagende gedachten en gevoelens, angst om de controle te verliezen en angst voor krankzinnigheid of de dood.

Een ervaring met 1p LSD  wordt een “trip” genoemd. Acute, verontrustende psychologische effecten staan ​​bekend als een “bad trip”. Deze ervaringen zijn langdurig, met de effecten van hogere doses die 6 tot 12 uur aanhouden, en het kan 24 uur duren om terug te keren naar een normale toestand.

MDMA Kopen

Ketamine Kopen 

Extra informatie

Selecteer opties

10 flessen (€198), 15 flessen (€243), 20 flessen (€286)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “(LSD) Lysergic Diethylamide | 1p lsd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.