Omeprazol 20 mg Kopen

65.00

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Belangrijk om te weten over Omeprazol 20 mg Kopen.

 • Omeprazol 20 mg Kopen vermindert de aanmaak van zuur in de maag.
 • Bij maagklachten (zoals brandend maagzuur), maagzweren, darmzweren en bij het syndroom van Zollinger-Ellison (zeldzame aandoening met veel maagklachten). En om te voorkomen dat er maagklachten ontstaan als u medicijnen gebruikt die de maag kunnen beschadigen.
 • Binnen enkele dagen heeft u minder last van uw maag.
 • Tabletten: neem deze in zonder te kauwen. Heeft u moeite met slikken? Laat dan de tablet uiteenvallen in een half glas water. Roer om en drink op.
 • Capsules: slik heel door. U mag de capsules ook openmaken en de korreltjes innemenmet water, yoghurt of vruchtensap.
 • Hoe lang u omeprazol moet gebruiken, hangt af van uw aandoening. Soms moet u het langdurig gebruiken, om terugkeer van uw klachten te voorkomen. Slikt u het tegen maagklachten door medicijnen? U hoeft omeprazol alleen te slikken op de dagen dat u het maagbeschadigende medicijn gebruikt.
 • U kunt misselijk, duizelig of slaperig worden. Verder kunt u buikpijn of hoofdpijn krijgen. Heeft u veel last van deze bijwerkingen? Raadpleeg dan uw arts.
 • Omeprazol 20 mg Kopen is een maagzuurremmer. Het behoort tot de protonpompremmers. Het vermindert de aanmaak van zuur in de maag.

  Artsen schrijven het voor bij maagklachten, maag- en darmzweren en bij het syndroom van Zollinger-Ellison.

  Maagklachten (Omeprazol 20 mg Kopen).

  Er zijn verschillende soorten maagklachten. Het meest komen voor brandend maagzuur, refluxklachten en misselijkheid of een opgeblazen gevoel.

  Brandend maagzuur of zuurbranden
  Brandend maagzuur of zuurbranden merkt u aan een zeurderige of scherpe pijn. Deze pijn voelt u vooral vlak na het eten, omdat dan de aanmaak van maagzuur het grootst is. Maagzuur is een vloeistof in de maag die nodig is om voedsel te verteren. Bij te veel maagzuur of bij wondjes op het maagslijmvlies kunt u last krijgen van dit zuur.

  Refluxklachten (Omeprazol 20 mg Kopen).
  Bij refluxklachten sluit het klepje tussen de slokdarm en de maag niet goed, waardoor maagzuur in de slokdarm komt. Vooral als u ligt of voorover buigt. De slokdarm kan dan geïrriteerd raken. Dit is vooral te merken aan een flinke pijn hoog in de buik of achter het borstbeen.

  Misselijkheid en een opgeblazen gevoel
  Maagpijn met misselijkheid en een opgeblazen gevoel wordt ook wel dyspepsie genoemd. Hierbij kunt u last hebben van zuurbranden, pijn in de bovenbuik, misselijkheid, een opgeblazen gevoel en snelle verzadiging bij het eten.

  Er is geen duidelijke oorzaak aan te wijzen, meestal gaat het om een combinatie van factoren. Eetgewoonten (te veel, te vet, te snel), overmatig gebruik van koffie, alcohol of sigaretten en stress kunnen een rol spelen.

  Behandeling
  Soms helpt het uw eetgewoonten aan te passen. Neem bijvoorbeeld drie tot vijf kleine maaltijden per dag, in plaats van een of twee grote. Vermijd voedsel en drank waar u snel last van krijgt, zoals alcohol of scherpe kruiden. Ook als u stopt met roken, kunnen maagklachten verminderen.

  Ook medicijnen kunnen maagklachten geven. Overleg met uw arts als u denkt dat uw maagklachten door medicijnen komen.

  Mochten deze adviezen onvoldoende helpen, dan schrijft de arts meestal een medicijn voor dat het maagzuur bindt. Werkt dat onvoldoende, dan kan uw arts een maagzuurremmer als omeprazol voorschrijven.

  Werking 
  Omeprazol 20 mg remt de aanmaak van maagzuur. Doordat er minder zuur in de maag komt, kan het maagslijmvlies genezen. U merkt binnen enkele dagen dat u minder last heeft van uw maag.

  Maagzweer en darmzweer.

  Verschijnselen
  Mensen met een maag- of darmzweer (ulcus) hebben vaak een zeurende pijn in de bovenbuik. Meestal is de pijn ’s nachts het ergst en neemt de pijn af door wat te eten. Soms treedt de pijn echter juist op vlak na het eten. Ook een opgeblazen gevoel, misselijkheid en braken komen voor.

  Oorzaak
  Een maag- of darmzweer kan ontstaan als het slijmvlies dat de maagwand bekleedt onvoldoende beschermt tegen het maagzuur. Hierdoor kan maagzuur inwerken op de maagwand en kunnen zweren ontstaan. Mogelijke oorzaken hiervoor zijn:

  • Gedurende lange tijd te veel maagzuur in de maag. Dit kan het geval zijn als u rookt.
  • Een infectie met een bacterie (Helicobacter pylori). Deze kan zich in de maagwand nestelen en op den duur het maagslijmvlies zodanig irriteren dat een zweertje ontstaat.
  • Maagbeschadigende geneesmiddelen. Voorbeelden hiervan zijn de bloedverdunner, acetylsalicylzuur, en ontstekingsremmende pijnstillers van het NSAID-type (zoals ibuprofen, naproxen, diclofenac en indometacine).
  • Bijnierschorshormonen (corticosteroïden) kunnen bij mensen die eerder een maag- of darmzweer hebben gehad opnieuw een zweer veroorzaken.Er zijn wisselwerkingen met andere middelen. Vraag uw apotheker of u omeprazol veilig kunt gebruiken met uw andere medicijnen, ook medicijnen die u zonder recept heeft gekocht.

  Soms helpt het uw eetgewoonten aan te passen. Neem bijvoorbeeld 3 tot 5 kleine maaltijden per dag, in plaats van een of twee grote. Vermijd voedsel en drank waar u snel last van krijgt, zoals alcohol of scherpe kruiden. Ook als u stopt met roken kunnen maagklachten verminderen. Sommige medicijnen kunnen maagklachten geven. Overleg met uw arts als u denkt dat uw maagklachten door medicijnen komen.

  Mochten deze adviezen onvoldoende helpen, dan schrijft de arts meestal eerst een medicijn voor dat het maagzuur bindt. Werkt dat onvoldoende, dan kan uw arts een maagzuurremmer als omeprazol voorschrijven.

  Indien u vaker last heeft van een zweer, kan uw arts u langdurig gebruik van Omeprazol 20 mg Kopen voorschrijven. Hiermee kunt u een terugkeer van de zweer voorkomen.

  Als een infectie met de Helicobacter-bacterie de oorzaak van de zweer is, is een antibioticumbehandeling mogelijk. U kunt daarover overleggen met uw arts.

  Als u langdurig maagbeschadigende medicijnen moet gebruiken, kan uw arts u gedurende lange tijd omeprazol 20 mg voorschrijven. U voorkomt dan dat er zweren ontstaan. U merkt in dat geval niet dat het medicijn werkt. Toch is het belangrijk dit medicijn consequent te gebruiken om het ontstaan van een zweer te voorkomen.

  Werking 

  Omeprazol 20 mg Kopen remt de aanmaak van maagzuur. Doordat er minder zuur in de maag komt, kan het maagslijmvlies genezen. U merkt binnen enkele dagen dat u minder last heeft van uw maag. Het kan echter 4 tot 8 weken duren voor een zweer is genezen.

  Syndroom van Zollinger-Ellison.

  Verschijnselen
  Het syndroom van Zollinger-Ellison is een zeer zeldzame aandoening. Hierbij ontstaan er in de maagwand cellen die grote hoeveelheden maagzuur aanmaken. De verschijnselen hiervan zijn maag- en darmzweren, diarree, brandend maagzuur en een slokdarmontsteking.

  Behandeling
  Bij het syndroom van Zollinger-Ellison schrijft uw arts u meestal een maagzuurremmer voor, zoals Omeprazol 20 mg Kopen. U moet dan een hoge dosis van dit medicijn één tot twee keer per dag gebruiken.

  Omeprazol Kopen 40 mg, Pantoprazol Kopen 40 mg, Pantoprazol 20 mg Kopen,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omeprazol 20 mg Kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *