Beschrijving

Zyban kopen

Zyban kopen om een einde te maken aan uw nicotineverslaving? Dat kan! Als u Zyban kopen gaat, zal u zien dat het uw succespercentage om te stoppen met roken aanzienlijk zal doen stijgen! Het is niet voor niets dat reeds duizenden Nederlanders Zyban kopen omdat hun favoriete pil is om te stoppen met roken. Bij onlineapotheek.io kan u zelfs Zyban zonder recept kopen zodat u meteen kan starten met uw proces en zo de sigaretten heel makkelijk links kan laten liggen.

Wat is Zyban?

Zyban is een medicijn dat veelal wordt gebruikt als hulpmiddel om met roken te stoppen.

Dit middel, dat in tabletvorm voorkomt, is op doktersrecept te verkrijgen.

Hoe werkt Zyban?

In Zyban zit de werkbare stof Bupropion en het reguleert de hoeveelheid dopamine in de hersenen die een rol speelt bij emoties en stemmingen. Bij gebruik wordt de behoefte om te roken minder, de stemming verbetert en het geeft een rustig gevoel. Bij gebruik van Zyban komt er meer dopamine vrij hetgeen leidt tot een aangenaam gevoel, dat ontstaat bij het roken van een sigaret. Zodoende zijn de ontwenningsverschijnselen sterk minder.

Dit medicijn, bevat geen nicotine en wordt ook voorgeschreven bij depressie en ADHD. Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen, dat Zyban twee keer meer kans van slagen heeft vergeleken met andere soortgelijke medicijnen.

Hoe moet ik Zyban gebruiken?

 • Bij 1 tablet per dag is het raadzaam om het in de morgen in te nemen, want dat heeft u minder last van bijwerkingen zoals slapeloosheid.
 • Bij 2 tabletten per dag is het beter 1 in de morgen in te nemen en de tweede aan het eind van de middag om hierdoor slapeloosheid te voorkomen.

U moet er wel op letten dat u het tweede tablet 8 uren later inneemt. De tabletten moet u in hun geheel inslikken, omdat bij kauwen en fijnmaken, al de Bupropion gelijk afgeeft.

Gedurende de eerste week dat u Zyban inneemt, hoeft u nog niet met roken te stoppen.

In de tweede week stopt u met roken. De arts schrijft veelal dit medicijn voor maximaal 9 weken voor. Als u na 7 weken nog evenveel rookt, heeft verdere behandeling geen zin.

Het duurt veelal een week voordat dit medicijn werkt.

Als u een dosis heeft gemist en duurt het nog meer dan 8 uren voordat u de volgende moet innemen, neemt u de gemiste dosis dan alsnog in. Duurt het minder dan 8 uren, dan slaat u de gemiste dosis over.

Wilt u stoppen met Zyban, dan bespreekt u dit met de arts. U doet goed eraan om dit geleidelijk te doen, omdat bij plotseling stoppen er mogelijk ontwenningsverschijnselen ontstaan. Na maximaal 6 weken gebruik is het effect pas te merken en daarna moet u het nog minstens 6 maanden blijven gebruiken.

Zyban bijwerkingen: welke bijwerkingen heeft Zyban?

De bijwerkingen treden niet bij eenieder op, maar meer bij degenen die gevoeliger zijn. Vaak treden de meeste bijwerkingen gedurende de eerste week op waarna ze langzaamaan verminderen en verdwijnen.

De meeste bijwerkingen verdwijnen nadat u bent gestopt:

Soms kunnen verschijnselen optreden zoals:

 • Droge mond: er kunnen sneller gaatjes komen in uw gebit. Poets en flos daarom zorgvuldig als u last krijgt van een droge mond.
 • Slapeloosheid: als u hiervan last hebt, neem het dan niet voor het slapen gaan in.
 • Maagdarmstoornissen: maagpijn, verstopping, braken en diarree.
 • Hoofdpijn

Zelden komen bijwerkingen voor zoals:

 • Slaperigheid, minder concentratievermogen, duizeligheid en verwardheid.
 • Oorsuizen
 • Wazig zicht
 • Angst, nervositeit en opwinding, dit meestal aan het begin van de behandeling.
 • Trillingen, koorts en zweten.
 • Huiduitslag, jeuk en galbulten (netelroos), die ook door een allergische reactie veroorzaakt kunnen worden.

Heel zelden komen de volgende bijwerkingen voor:

 • Epilepsieaanvallen kunnen toenemen.
 • Stoornissen bij het concentreren en minder spierkracht.
 • Geheugenstoornissen en maagklachten
 • Hartklachten zoals hartkloppingen, pijn op de borst of een snellere of langzamere hartslag.
 • Leveraandoeningen, dat te merken is aan een gevoelige en opgezwollen buik of verkleuring van de huid en het oogwit.
 • Stemmingswisselingen zoals depressiever raken, zich vijandiger voelen, en van zichzelf vervreemden.

Wanneer bepaalde verschijnselen hevig zijn en lang aanhouden, dient u een arts te contacten.

Met welke medicijnen heeft Zyban wisselwerkingen?

 • Vortioxetine, een middel tegen depressie. Als u het samen gaat innemen met Zyban, kunnen de bijverschijnselen zoals slaperigheid, nervositeit, maagdarmklachten, trillingen, hartkloppingen en duizeligheid toenemen.
 • Atomoxetine, dit is een middel tegen ADHD.
 • Metoprolol, wordt ingenomen tegen hoge bloeddruk en Aripiprazol, Perfenazine en Risperidon tegen psychose.
 • Tamoxifen, deze wordt gebruikt bij bepaalde vormen van kanker en sommige medicijnen tegen HIV.

Raadpleeg uw arts als u Zyban met deze medicijnen mocht gebruiken.

Als u Zyban gebruikt en u besluit om te stoppen met roken dan moet u met bepaalde medicijnen, die u op dat moment ook inneemt, rekening houden. Roken breekt namelijk diverse medicijnen sneller af. Bij het stoppen met roken neemt de hoeveelheid van de medicijnen in het bloed toe waardoor ze sterker gaan werken of bijwerkingen geven.

Raadpleeg dus uw arts als u de volgende medicijnen gebruikt:

 • Theophylline, een luchtwegverwijder die ervoor zorgt dat de ademhaling gemakkelijker wordt.
 • Insuline, dit wordt ingenomen tegen suikerziekte.
 • Flecaïnide, een medicijn tegen hartritmestoornissen.
 • Hart- en vaatmedicijnen van het bètablokker-type zoals Atenolol, Bisoprolol, Metoprolol en Propranolol.
 • Antipsychotica zoals Clozapine, Haloperidol en Olanzapine.

De eerste week van het gebruik met dit medicijn mag u niet autorijden, omdat u bijwerkingen kunt krijgen zoals wazig zien, concentratiestoornissen, duizeligheid en verwardheid. Nadat u gedurende een week dezelfde dosis heeft ingenomen mag u weer autorijden, omdat u dan voldoende gewend bent geraakt aan de effecten. Let wel, u mag dit doen als u geen last meer heeft van de bijwerkingen.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen als ik Zyban kopen ga?

Alcohol

Alcohol samen gebruiken met Zyban maakt de kans groter op concentratiestoornissen en op epilepsieaanvallen. Overmatig alcoholgebruikers en ontwenners, mogen dit middel niet gebruiken.

Zwangerschap

Bij zwangerschap of als u van plan bent binnenkort zwanger te raken, moet u met uw arts het gebruik van dit middel bespreken. U bespreekt met uw arts welke de risico’s voor de baby zijn, als u doorgaat met het medicijn of ermee stopt. Het risico bestaat namelijk, dat bij gebruik aan het einde van de zwangerschap de baby bijwerkingen kan hebben. Na de geboorte kan de baby ontwenningsverschijnselen krijgen. Als uw aandoening niet goed wordt behandeld, kan dit schadelijk zijn voor u en uw baby. Een mogelijkheid houd in dat u tijdelijk overstapt naar een ander medicament.

Borstvoeding

Als u borstvoeding geeft is het beter om Zyban niet te gebruiken, omdat dit middel in de moedermelk terecht komt en schadelijk kan zijn voor de baby. Misschien kan de arts u tijdelijk een ander middel voorschrijven, dat veiliger in gebruik is.

Zyban kopen: waar doe ik dat?

Bij Onlineapotheek.io kan u makkelijk, veilig en snel Zyban kopen. Daarnaast zal u op onze website bruikbare informatie en tips vinden om te stoppen met roken. Daarnaast zal u verschillende recensies tegenkomen over de producten die via onze apotheek worden aangeboden. Een handig onderdeel van onze website zodat u van te voren makkelijker kunt inschatten of het product u daadwerkelijk zal bevallen. Wij vinden het erg belangrijk dat zoveel mogelijk mensen die stoppen met roken ook daadwerkelijk hun doel bereiken.

Zyban kopen zonder recept: kan dat?

Er zitten zoveel nadelen aan doorgaan met roken. Als u de nadelen tegenover de voordelen zet zal u schrikken van de grote hoeveelheid nadelen en blij worden van de voordelen. Om de stoppers een handje op weg te helpen kan u Zyban zonder recept kopen op onze website. Zo bespaart u zichzelf een reis naar uw arts en reguliere apotheek. Dit om het stoppen met roken makkelijker en soepeler te laten verlopen zodat de zin in een sigaret snel tot de verleden tijd gaat behoren.

Bupropion kopen: werkt het echt?

Van het kleine aantal onderzoeken dat in de loop der jaren naar de werkzaamheid van Zyban is gedaan, lijken de succespercentages rond de 30% te liggen voor mensen die na een jaar rookvrij zijn. Bij gebruik in combinatie met nicotine vervangers stijgt dit percentage echter licht tot ongeveer 35,5% voor degenen die het eerste jaar helemaal niet hebben gerookt.

Belangrijker is misschien nog wel hoe effectief Zyban kan zijn als u het combineert met een goede steungroep van gelijkgestemde mensen die ook willen stoppen met roken.

Of het nu online of persoonlijk is, ondersteuning is misschien wel het belangrijkste hulpmiddel dat u kunt gebruiken om te stoppen.

Dormicum 15 mg Kopen, Quaalude (Methaqualone) 300 mg | Quaalude Kopen, KOOP LYRICA 300MG ONLINE | LYRICA kopen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zyban kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *